Novice

Odpoved dogodka

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je organizacijski odbor 14.Rally Idrija 2020 žal moral sprejeti odločitev, da je letošnji reli odpovedan.

Kljub veliki želji in upanju, da se bodo razmere umirile in izboljšale, da bomo lahko načrtovano prireditev izpeljali je žal realnost drugačna, tako, da je v trenutnih razmerah prioriteta vseh nas, da ravnamo odgovorno.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Predsednik organizacijskega odbora
Miran Kacin

Še načrtujemo

Spoštovani!

Kot je znano, smo v obvestilu o preložitvi 14. Rally Idrija najavili, da bomo do 5. novembra sprejeli dokončno odločitev o novem datumu oz. odpovedi prireditve.

Dnevno spremljamo epidemiološke razmere in vladne ukrepe. Na tej osnovi danes ugotavljamo, da še ni pogojev za našo dokončno odločitev.

Seveda bi lahko rally odpovedali, vendar se vztrajno trudimo in iščemo možnosti za njegovo izvedbo. Zavedamo pa se, da prelaganje dokončne odločitve ni mogoče v nedogled.

Upoštevajoč aktualne razmere in strokovne napovedi, načrtujemo sprejeti odločitev do 20. novembra 2020. Pri tem poudarjamo, da bomo morebitni nov termin določili z zamikom vsaj 14 dni od našega obvestila. Tako bi bilo na voljo dovolj časa za priprave organizatorja in udeležencev.

Prosimo za razumevanje in ostanite zdravi!

Predsednik organizacijskega odbora
Miran Kacin

Nujno obvestilo!

Športno društvo Hg, organizator 14. rally Idrija, je na podlagi trenutne situacije, vezane na preprečevanje širjenja virusa covid-19, sprejel odločitev, da v predvidenem terminu, to je 24.-25. oktobra 2020, tekmovanja ne bo izvedel.

Navkljub veliki želji je prevladalo zavedanje o družbeni odgovornosti, saj moramo v teh časih vsi poskrbeti, da se širjenje virusa čim uspešneje omeji.

O novem terminu v letošnjem letu vas bomo obvestili najkasneje do 5. novembra 2020.

Ostanite zdravi!